Wat zijn je opties voor bedrijfskleding?

Bedrijfskleding

Heb je een eigen bedrijf met diverse werknemers en wil je graag dat deze representatief voor de dag komen? Dan kun je natuurlijk bedrijfskleding laten maken. De opties daarvoor zijn ontzettend uitgebreid. Het eerste waar de meeste mensen aan denken bij het horen van het woord ‘bedrijfskleding’ zijn t-shirts en sweaters. Deze worden massaal gebruikt door mensen die in bijvoorbeeld de bouw werken of als hovenier, oftewel door mensen die vaak bij klanten thuis over de vloer komen. Wanneer ze kleding dragen in de kleuren van, en met het logo van hun bedrijf erop zien ze er niet alleen netter uit, maar ook betrouwbaarder. Voor dit soort kleine bedrijven die veel met consumenten thuis werken is het laten maken van bedrijfskleding dus zeker een aanrader!

Kleding voor je bedrijf laten bedrukken

De makkelijkste manier om mooie bedrijfskleding te laten maken is kant en klare kleding te laten bedrukken. Bij een textieldrukkerij kunnen ze je alles vertellen over de mogelijkheden, en doorgaans kunnen ze daar ook de kleding inkopen. Of je nu t-shirts, lange broeken of caps wilt laten bedrukken met je bedrijfslogo, deze zul je moeten inkopen. Gelukkig kan dat dus bij zo’n drukkerij en hoef je niet zelf op zoek naar leveranciers. Bij het kiezen van de kleding is het belangrijk dat je de juiste kleur kiest, oftewel een kleur die past bij het bedrijfslogo. Het logo moet er goed zichtbaar op zijn, en dus moet je niet kiezen voor een hele lichte stof als je logo ook erg licht is. Er moet genoeg contrast in je bedrijfskleding zitten zodat het goed zichtbaar is wat erop staat. Bij een goede textieldrukkerij kunnen ze je daar natuurlijk in adviseren.

Je eigen kleding laten borduren

Een laatste optie voor het maken van bedrijfskleding is dat je kleding die jij en je werknemers al hebben laten borduren met het bedrijgslogo. Dit gebeurt altijd in bijpassende kleuren, en is dus voor elk kledingstuk anders. Zo kun je je werknemers zelf laten bepalen wat ze dragen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *