Gashaarden voor in huis

Gashaarden

Een echte open haard is natuurlijk erg mooi, helaas zie je dit haast niet meer terug in huizen, dit komt onder andere omdat er nu gewoon verwarming is en een openhaard een van de minst efficiënte manier is voor het opwarmen van je huis. Ook verbruikt het veel hout en is het een best groot brandgevaar wanneer je dit midden in een woning hebt. Om dit te voorkomen zijn er nieuwe ontwikkelingen op de markt gekomen en kan je nu ook kiezen voor gashaarden, dit zijn eigenlijk een soort van open haard alleen dan van gas, je hebt hier dus geen hout en aanmaakblokjes voor nodig, alleen een gas leiding of tank. Je kan deze wel vaak verwerken in de haard zelf en je ziet hier dan ook niks van terug. Dit si eigenlijk een moderne oplossing voor een openhaard en je hebt hier dan ook veel keuze uit. Zo kan je kiezen hoe groot, of het een open verbranding of een gesloten verbranding is, hoe het vuur eruit ziet en nog veel meer. Deze kachels zijn in het begin wel wat duurder en kosten vaak rond de duizend euro of meer maar zijn wel erg zuinig in verbruik en zijn dan ook een perfecte toevoeging in je huis wanneer je opzoek bent naar een vorm van verwarming wat tevens dient als decoratie voor in je huis. 

 

Breed assortiment 

Wanneer je kijkt naar het assortiment voor gashaarden is het je misschien wel opgevallen dat je veel keuze hebt. Er is dan ook een breed assortiment aan gashaarden en er is voor elke stijl of huishouden wel iets. Er zijn namelijk een hoop haarden die erg modern zijn, dit past dan weer bij een wat nieuwe woning. Er zijn aan de andere kant ook haarden die lijkt op echte oude open haarden en branden dan ook op een soortgelijke manier. Naast het uiterlijk heb je ook keuze uit de vlam, hoe hoog of hard die brand en hoe de vlam eruit ziet. Zo kan er worden nagemaakt dat het lijkt dat je brand op hout of juist kolen. 

 

Online 

Ben jij nou in de markt voor gashaarden? In dat geval zou je eens een kijkje kunnen nemen naar een online winkel zoals Warmte Tech. Je kan hier gemakkelijk terecht voor het online bestellen van een haard. Voor het assortiment zou je een kijkje kunnen nemen op de website

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *