Reiki Utrecht vredig en zorgt voor rust

Reiki Utrecht

Voel jij je spiritueel niet helemaal gezond en wil je daarin verandering in brengen zodat de energie beter rondgaat in je lichaam en woon je ook nog eens in Utrecht. Ga dan naar Agaat, Reiki Utrecht zorgt ervoor dat je weer beter gaat voelen. Stel je eens voor dat je last hebt van allerlei verschillende lichamelijke problemen en je zoek een manier om hier vanaf te komen. Dan is het ziekenhuis een goede plek om heen te gaan. Daar wordt je verzorgt en wordt vaak wel de juiste diagnose gemaakt. Echter kan alleen naar het ziekenhuis niet genoeg zijn voor je en wil je iets toevoegen en aanvullends erbij hebben. Het is niet het middel om je lichaam weer gezond te maken, maar kan wel ondersteunend voor je zijn en daarmee jouw een beter gevoel te geven in een eventuele rottige tijd die je gaat doorstaan en daarmee ook trotseer.

Waar komt deze vorm van genezing vandaan 

Reiki komt zoals Agaat, Reiki Utrecht weet van origine uit Japan. Daar komen wel meerdere alternatieve geneeswijzen vandaan van het grote eiland in Azië. Het woord Reiki komt van daaruit ook uit Japan. Het komt tot stand bei twee Japanse tekens, de eerste is rei wat betekent geest of ziel en ki staat voor energie of levenskracht. Dat is in zijn totaliteit geest energie óf ziel levenskracht. Dat kan je ook wel weer uit herleiden dan dat deze geneeswijze zich focus op vorm van het gebruik van levensenergie. Het gaat erom dat de energie van de geest zich stabiel gaat voelen en dat je lichaam weer de rust gaat kunnen voelen waar je hem eerder kwijt was. De oorsprong van reiki komt van de Japanner Mikao Usui die de grondlegger ervan is. Hij noemde reiki eigenlijk Usui Reiki Ryoho. Dat is met andere woorden dat het een vorm van therapie is. 

Kom een keer langs om een behandeling te nemen

Een behandeling krijgen er voor is super handig en zal je echt helpen om jouw spirituele zelf te vinden. Een van de beste behandelingen wordt gegeven door Agaat, de Reiki Utrecht. Bij hen kan je voor iedere reden dan ook een afspraak inplannen om zo vervolgens goed behandeld te worden. Zij zijn bereid om je weer volledige rust te geven waar dat was onderbroken bij jou en het weer voor je vinden. Meer informatie?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *